Skip to main content

Şi-a înjunghiat vecinul, în miez de noapte! Agresorul a fost capturat de poliţişti şi a ajuns după gratii

Scandal de proporţii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un bloc din Reşiţa, unde doi locatari s-au luat la ceartă.

Lucrurile au degenerat în scurt timp, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Căutări ample pentru găsirea pistolului furat de la un polițist aflat în misiune!

Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, dar a fost transportată de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

“În noaptea de 06/07.01.2024 în jurul orei 00:00, în timp ce afla pe holul blocului cu nr. 2 din mun. Reşiţa, str. Petru Maior, pe fondul unui conflict spontan, numitul C. M., în vârstă de 48 ani, l-a lovit o singură dată cu un obiect tăietor/înțepător în zona pieptului pe vecinul său H. D., în vârstă de 54 ani, agresiune în urma căreia a suferit o plagă înjunghiată toraco-abdominală”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Agresorul a fost prins de oamenii legii şi dus la audieri, iar la final, a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Ulterior, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

CITEŞTE ŞI: Amenzi de peste 2,3 milioane de euro, date de ITM Timiș în 2023! Cele mai multe sancțiuni au fost pentru munca la negru

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.