Skip to main content

VIDEO: Ca în filmele cu mafioți! Şofer urmărit cu pistolul, prin Timişoara, de poliţiştii locali! Cum s-a sfârşit aventura?

Un bărbat a ignorat toate regulile de circulație, iar când a fost depistat de polițiști, a demarat în forță și a încercat să-și piardă urma.

Totul a început pe strada Gh. Doja, din Timișoara, unde polițiștii locali, aflați în patrulare, au văzut o mașină, marca Audi, cu număr de înmatriculare din Germania.

Aceasta circula pe un tronson de drum pe care accesul auto este interzis, astfel că agenţii i-au făcut semn şoferului, să tragă pe dreapta.

Bărbatul de la volan i-a ignorat pe poliţişti şi chiar a încercat să scape de ei, călcând la maximum, pedala de acceleraţie.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui, iar în scurt timp au reușit să blocheze mașina în trafic, după care, cu pistolul îndreptat spre el, şoferul a coborât din autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la o ltă mașină.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 30 de ani, a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.