Skip to main content

Video: Ca în filmele cu mafioţi! Agent de poliţie, hărţuit în trafic de un poliţist fals!

Scene teribile în trafic, unde un şofer a fost şicanat de un alt bărbat, aflat la volanul unei maşini în care era şi un pasager.

Fără niciun motiv şi fără a şti că şoferul pe care şi-au propus să îl hărţuiască este un poliţist aflat în timpul liber, cei doi au început să facă fel de fel de manevre, menite să îl intimideze.

Frâna brusc, tura la maximum motorul autoturismului, iar la un moment dat i-au blocat drumul poliţistului.

În momentul în care, forţat de împrejurări, agentul a oprit maşina, cei doi indivizi s-au dat jos din maşina lor şi s-au apropiat de acesta, prezentâdu-i o legitimaţie de poliţist.

Totul s-a întâmplat în judeţul Caraş-Severin, pe drumul dinspre Reşiţa spre Berzovia, iar ancheta în acest caz a scos la iveală că hărţuitorul avea acte false.

Colegul nostru, Titi, din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care se deplasa sâmbătă, în jurul prânzului, împreună cu familia, cu mașina personală, în direcția Berzovia, a observat că un alt autoturism încerca să-i blocheze drumul, șoferul acestuia având un comportament agresiv în trafic. La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din interior au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ, iar pentru a dovedi acest lucru i-a arătat colegului nostru o legitimație și o insignă care nu aveau însemnele Poliției Române. Din verificările efectuate ulterior de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Bocșa s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist era un bărbat de 35 de ani din comuna Doclin, iar portofelul cu legitimația și insigna prezentate ar fi fost achiziționate de pe Internet”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Individul care a s-a dat drept poliţist a fost amendat pentru comportament agresiv în trafic şi a rămas fără permis de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale, în care sunt continuate cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările comiterii faptei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.