Skip to main content

VIDEO: Autobuzul groazei, subiect tabu pentru liberalii din Dumbrăviţa! Liderii PNL din comună închid ochii la matrapazlâcurile primarului USR-ist!

Imaginile cu rabla cumpărată de Primăria Dumbraviţa pentru transportul elevilor au făcut înconjurul ţării şi au devenit virale pe facebook, însă liberalii se prefac că nu văd.

În cele cinci zile care au trecut de la apariţia fotografiilor şi a filmuleţelor cu autobuzul-epavă, pentru care autorităţile au dat 20.000 de euro, toţi cei din PNL Dumbrăviţa au tăcut mâlc.

Lipsa de reacţie este cu atât mai ciudată cu cât şi preşedintele filialei, Cristian Rusu, şi consilierii locali, susţin că îi fac opoziţie primarului şi nici nu au de gând să facă vreo alianţă cu USR.

“Off topic nu voi răspunde, dar vă ascult. Nu o să vreau să discut subiectul ăsta, îmi pare rău. Autobuzul este mai important decât patru benzi?!? Mă abţin de la subiect, pentru că nu face subiectul întâlnirii de astăzi”, a răspuns preşedintele PNL Dumbrăviţa, Cristian Rusu, la întrebările jurnaliştilor Sursa de Vest, despre autobuzul cumpărat de Primărie.

Consilierul local Ovidiu Zincă i-a ţinut isonul şefului său şi nu a îndrăznit să-şi dea cu părerea despre un subiect pe care îl dezbate întreaga comunitate din Dumbrăviţa.

Şi asta chiar dacă, alături de colegii lui de partid, a votat proiectul de alocare a sumei de peste 50.000 de euro pentru achiziţia unui mijloc de transport pentru copii.

„Ar fi nelalocul lui să încep să vorbesc despre un subiect pe care nu îl cunosct atât de bine. Doar informațiile care au ajuns la noi pe media, care nu înseamnă, din păcate, canalul oficial al Primăriei și așteptăm informații legate de acest subiect, să nu vă spunem lucruri pe care nu le cunoaștem”, a spus consilierul local Ovidiu Zincă.

Colegul său de partid, Liviu Popescu, şi el consilier local, încercă să păstreze aparenţele că ar fi în opoziţie, dar, îi caută şi scuze primarului Horia Bugarin.

“Am aprobat un buget de 270.000 de lei pentru achiziţia unui microbuz, într-adevăr second-hand, dar care să aibă anumiţi parametri: vechime sub un an, să fie relativ nou, foarte puţin uzat, tocmai pentru că domnul primar, la vremea respectivă ne-a spus că este o necesitate şi trebuie să facă achiziţia într-un termen foarte scurt (…) Domnul primar a spus că acel autobuz sau ce-o fi, nu a fost plătit și va fi returnat. Deci achiziția se pare că nu se va mai face. Dar ce vă putem asigura este că noi, consilierii locali, cu proxima ocazie, vom cere lămuriri publice, cât și în scris, asupra acestui subiect”, spune Liviu Popescu, consilier local.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.