Skip to main content

VIDEO Atenție, șoferi! Intersecția dintre Cetății și Torontalului, spartă din nou! Au fost impuse restricții de circulație

Vești proaste pentru șoferi! A fost restricționat, din nou, traficul rutier pe bulevardul Cetății!

Totul după o eroare gravă, pe şantier. Mai exact, constructorul a montat greşit, linia de tramvai, iar garnitura care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

Acum, firma constructoare trebuie să remedieze deficiențele, lucrarea trebuie refăcută atât la suprafaţă cât şi în subteran, iar pentru asta traficul rutier în zonă a fost restricționat.

Astfel, în perioada 05.12.2023 (ora 12:00) – 27.12.2023, traficul rutier se va desfășura semaforizat pe toată lungimea bulevardului Cetății, iar pe sectorul cuprins între strada Gheorghe Lazăr și Calea Torontalului se va circula în ambele sensuri, pe direcția de mers spre Calea Torontalului”, transmite municipalitatea. 

Remedierea problemei se va face pe cheltuiala constructorului iar în cazul în care muncitorii nu vor finaliza lucrarea până pe 28 decembrie, va aplica penalităţi de întârziere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.