Skip to main content

VIDEO Atenție, șoferi! Intersecția dintre Cetății și Torontalului, spartă din nou! Au fost impuse restricții de circulație

Vești proaste pentru șoferi! A fost restricționat, din nou, traficul rutier pe bulevardul Cetății!

Totul după o eroare gravă, pe şantier. Mai exact, constructorul a montat greşit, linia de tramvai, iar garnitura care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

Acum, firma constructoare trebuie să remedieze deficiențele, lucrarea trebuie refăcută atât la suprafaţă cât şi în subteran, iar pentru asta traficul rutier în zonă a fost restricționat.

Astfel, în perioada 05.12.2023 (ora 12:00) – 27.12.2023, traficul rutier se va desfășura semaforizat pe toată lungimea bulevardului Cetății, iar pe sectorul cuprins între strada Gheorghe Lazăr și Calea Torontalului se va circula în ambele sensuri, pe direcția de mers spre Calea Torontalului”, transmite municipalitatea. 

Remedierea problemei se va face pe cheltuiala constructorului iar în cazul în care muncitorii nu vor finaliza lucrarea până pe 28 decembrie, va aplica penalităţi de întârziere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.