Skip to main content

Video! Atac mafiot! Mașina unui polițist incendiată de un individ

Incident grav, în toiul nopții, când autoritățile au fost alertate că un piroman a incendiat o mașină și a încercat să dea foc alteia.

S-a întâmplat în municipiul Reșița, iar unul dintre autoturisme îi aparține unui polițist.

CITEȘTE ȘI: Înfiorător! Femeie ucisă pe şosea! Patru maşini au trecut peste ea

“În 23.01.2020, în jurul orei 2:00 dimineața, mașina unui polițist de rutieră din Caraș-Severin, a fost incendiată în parcarea de la domiciliu, de către un autor necunoscut. Sperăm ca autorul să fie depistat cât mai curând și deferit justiției. Cine are dare despre acest autor, vă rugăm să le comunicați către IPJ Caraș-Severin”, se arată într-un mesaj postat pe facebook, de Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul”.

Momentul în care mașina agentului a fost incendiată a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost ridicate deja de polițiști, pentru depistarea piromanului.

Același individ a încercat să mai dea foc unei mașini, la scurt timp dupa primul incident. 

“Poliția municipiului Reșița a fost sesizată de către o femeie despre faptul că persoane necunoscute au încercat să îi incendieze autoturismul. Din primele verificări, s-a stabilit că în aceeași noapte, o persoană necunoscută ar fi stropit partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză. Incendiul a fost stins de proprietar, ajutat de alte persoane, fără a se extinde la alte autoturisme”, transmite IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Copilaşi salvaţi de pompieri, dintr-o casă cuprinsă de flăcări! Bunica lor a avut nevoie de îngrijiri medicale

Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere prin incendiere și încearcă să dea de urma piromanului.

{youtube}zXLrU3WyKaM{/youtube}

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.