Skip to main content

Video: Asaltul militarilor la Iulius Mall Timişoara! Soldaţii au coborât în rapel, spre surprinderea clienţilor

Zeci de soldaţi de la Brigada 18 Cercetare Supraveghere Decebal din Timişoara au luat cu asalt Iulius Mall Timişoara, în această dimineaţă.

Totul, în cadrul evenimentelor pe care an de an, militarii le organizează în preajma datei de 25 octombrie, pentru a marca Ziua Armatei României.

CITEŞTE ŞI: Timişoara, sub lumina reflectoarelor: Expoziție foto și concerte în inima Vienei

Acţiunile au început în urmă cu câteva zile, cînd au avut loc tot felul de competiţii sportive la care au participat angajaţi din cadrul MApN şi MAI, iar astăzi, militarii le-au făcut o surpriză celor care şi-au făcut drum la Iulius Mall.

Au fost evenimente atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, care au putut explora un minipoligon de cercetare şi au asistat la diverse prezentări de tehnici.

De asemenea, au fost pregătite concerte de fanfare şi foto cornere, însă cel mai aşteptat moment a fost coborârea în rapel, de pe clădirea mallului.

Evenimentele vor continua şi în zilele următoare şi se vor încheia pe data de 25 octombrie cu o depunere de coroane la Cimitirul Eroilor şi un ceremonie militară care va avea loc în Piaţa Libertăţii.

CITEŞTE ŞI: Transport de aproape jumătate de milion de lei, confiscat la vamă! Ce au găsit poliţiştii de frontieră, în cutiile ticsite într-o camionetă?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.