Skip to main content

VIDEO Accident pe Autostrada Vestului! O mașină a intrat în parapet! Șoferul a ajuns la spital

Blocaj pe autostrada A1, în urma unui accident! Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un parapet de siguranță.

În urma impactului șoferul a fost rănit, iar remorca ce era cuplată de mașină s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, poliție și pompieri. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Cu puțin timp în urmă, pompierii Secției Ilia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pe autostrada A1, km 371, sens de mers Ilia – Deva, unde a avut loc un accident rutier. La locul evenimentului, pompierii au constatat faptul că, un autoturism ce avea cuplată o remorcă a acroșat parapetul de siguranță (…) Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului”, transmite ISU Hunedoara.

În urma impactului, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul din Deva pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La data de 17 august 2023, în jurul orei 13:20, un bărbat de 65 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism ce tracta o remorcă pe A1, din direcția Holdea-Deva, în apropierea comunei Șoimuș, a pierdut controlul volanului și a acroșat parapetul metalic de protecție al autostrăzii. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului (care era singur în autoturism). În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal”, spune Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

O bandă de circulație este în continuare blocată din cauza răsturnării remorcii.

Reprezentanții DRDP anunță că traficul va reveni la normal în jurul orei 16.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.