Skip to main content

O femeie și o fetiță de doi ani, lovite pe trecerea de pietoni, de o șoferiță de 73 de ani!

Accident la trecerea de pietoni! O mașină condusă de o femeie de 73 de ani a lovit două persoane care s-au angajat în traversarea străzii, pe culoarea verde a semaforului.

Accidentul s-a petrecut astăzi, imediat după prânz, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Petroșani.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar și polițiști.

Din fericire, fetița de doi ani și femeie de 50 de ani care o însoțea, nu au fost grav rănite. Polițiștii au deschis însă o anchetă în acest caz.

La data de 17 august 2023, în jurul orei 12:30, o femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Petroșani, pe culoarea verde a semaforului electric, a efectuat un viraj stânga, pe strada Nicolae Bălcescu, unde a surprins și a accidentat ușor doi pietoni (o femeie de 50 de ani și o minoră de 2 ani, ambele din municipiul Petroșani), care traversau strada pe culoarea verde a semaforului electric”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.