Skip to main content

VIDEO Accident la un concurs de ciclism! Un concurent s-a rănit grav și a fost luat de elicopterul SMURD

Accident grav la un concurs de ciclism din vestul țării! Un tânăr de 18 ani a fost rănit și a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Accidentul s-a petrecut între localitățile Feredeu și Ghioroc din județul Arad. Concurentul a căzut de pe bicicletă și s-a accident grav.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de salvare, iar intervenția a fost una dificilă din cauza accesului. În zonă au ajuns și salvamontiștii arădeni.

Astăzi, 20 august 2023, în jurul orei 12:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor medical, unei persoane care a căzut de pe bicicletă în timp ce se afla la un concurs de ciclism, între localitățile Feredeu și Ghioroc. De îndată, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială ARGO 8X8 șenilată și o autospecială de primă intervenție și comandă. De asemenea, la locul evenimentului au acționat Serviciul Salvamont Arad și elicopterul SMURD”, transmite ISU Arad.

Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost transportat de către Serviciul Salvamont și preluat de către echipajul medical al elicopterului SMURD.

În urma evaluării medicale, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare, fiind conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrului inferior.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.