Victor Ponta, la Timişoara: E greu să câştigi dintr-un tur, cu blatul dintre PNL şi PSD

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Liderul Pro România, Victor Ponta, face un tur de forţă în vestul ţării, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidaţii la alegerile locale.

Dacă în prima parte a zilei a fost la Arad, spre după-amiază a ajuns la Timişoara, unde a spus că bătălia electorală din acest an este una foarte grea.

CITEŞTE ŞI: Modul în care se vor desfășura cursurile în școlile din Timiș! 348 de unități merg pe scenariul verde, 251 pe scenariul galben și una pe scenariul roșu

„E greu să câștigi dintr-un tur cu un primar aflat în funcție. Blatul dintre PNL și PSD pe această temă a definit anul 2020. E o construcție pe termen lung. Mă aștept ca în Timiș și peste tot să turnăm fundația. Să avem câțiva primari buni, consilieri locali, județeni. Este evident pentru mine, candidații noștri, dumneavoastră, că în acest moment mintea oamenilor este la cu totul altceva decât alegeri. Pe bună dreptate, absolut toată lumea se gândește la ce se întâmplă cu sănătatea. Dacă aș fi fost acum prim ministru sau primar cred că asta m-ar fi preocupat cel mai mult”, a spus Victor Ponta la Timișoara.

Şi Adrian Pau se declară preocupat de situaţia sanitară şi spune că perioada stabilită pentru alegeri nu este cea potrivită.

Dar, cum lucrurile sunt bătute în cuie, candidaţii Pro România au intrat în luptă şi speră la un rezultat cât mai bun.

“În primul rând noi nu ne-am fi dorit campanie. Am fi dorit să ne protejăm şi pentru a ne lua măsurile necesare ca să ne trimitem liniştiţi copiii la şcoală, dar dorinţa partidului aflat la guvernare, a lui Klaus Iohannis, a lui Ludovic Orban, a fost aceea de avea alegeri în această perioadă, fapt pentru care, neavând încotro, a trebuit să ne pliem şi noi pe programul făcut de dânşii”, a declarat Adrian Pau, candidat la Consiliul Judeţean Timiş.

“Am intrat decişi în această competiţie ca să câştigăm fotoliul de primar al municipiului Timişoara, un număr cât mai mare de membri în Consiliul Local Timişoara, astfel încât să punem în aplicare toate viziunile, planurile din programul nostru, pentur municipiul Timişoara, pentru următorii ani. De asemenea, vrem să câştigăm preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, pentru că şi în judeţ sunt extrem de multe lucruri de făcut“, a spus Marius Craina, candidat la Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Ţi-e dor de un concert în aer liber, la Timişoara? Hai la Seara Chitarelor!

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.