Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Modul în care se vor desfășura cursurile în școlile din Timiș! 348 de unități merg pe scenariul verde, 251 pe scenariul galben și una pe scenariul roșu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Școlile din Timiș au decis scenariile pe care vor merge la începutul anului școlar.

Din cele 600 de unități de învățământ, 348 merg pe scenariu verde, adică copiii vor fi prezenți în clase. Alte 251 de unități de învățământ vor aplica scenariul galben sau hibrid, adică o parte din elevi vor fi prezenți în clasă, iar restul vor sta acasă și vor fi online. La două săptămâni urmând ca grupele să se rotească.

CITEȘTE ȘI: Ţi-e dor de un concert în aer liber, la Timişoara? Hai la Seara Chitarelor!

O singură unitate de învățământ va funcționa după scenariul roșu, adică exclusiv online. Este vorba despre Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Speranța” din Timișoara, care are 252 de elevi cu dizabilități fizice și psihice.

În Timișoara, din cele 126 de unități școlare, 29 vor funcționa după scenariul verde, iar alte 96 de școli vor aplica scenariul hibrid. Singura unitate din scenariul roșu este Centrul Școlar Spranța.

În Lugoj toate unitățile de învățământ funcționează după scenariu hibrid, orașul fiind în zona galbenă în ceea ce privește numărul cazurilor de coronavirus.

În Buziaș toți elevii vor merge la școală. Toate cele șapte unități de învățământ vor aplica scenariul verde.

La Ciacova sunt 10 unități de învățământ și toate vor aplica scenariul verde, adică cu toți copiii la școală.

La Deta situația este împărțită. Trei școli vor merge după scenariul verde, iar două după scenariul galben.

La Făget 9 școli vor merge după scenariul verde, adică toți copiii la cursuri, iar șase unități după scenariul galben, cu o parte din elevi la clasă și alții online.

La Jimbolia din cele cinci unități școlare, trei vor aplica primul scenariu, în care elevii merg la școală, iar celelalte două vor aplica scenariul hibrid.

În Recaș sunt opt unități de învățământ, din care șapte vor merge după scenariul verde și una singură va aplica scenariul galben.

La Sânnicolau Mare sunt nouă școli, din care trei merg pe scenariul verde, iar restul pe scenariul galben.

CITEŞTE ŞI: Containerele școlare, racordate la rețeaua termică a orașului! Caloriferele se încălzesc din octombrie

În mediul rural din cele 384 de unități de învățământ, 277 vor funcționa după scenariul verde, iar 107 vor funcționa după scenariul galben.

 

Ultima modificare Joi, 10 Septembrie 2020 18:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login