Skip to main content

Victimă încarcerată, în urma unui accident! A fost solicitat și elicopterul SMURD

Accident grav, în această după amiază, pe o șosea din vestul țării. O victimă a rămas încarcerată.

Accidentul s-a produs în județul Arad, la ieșire din localitatea Horia. În urma impactului, au rezultat două victime, dintre care una a rămas blocată între fiarele mașinii.

Intervin de urgență echipajele de descarcerarea pentru eliberarea victimei și a fost solicitat și sprijinul elicopterului SMURD.

Detașamentul de Pompieri Arad intervine în aceste momente cu un echipaj pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ și a elicopterului SMURD pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, la ieșirea din localitatea Horia. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism iar ulterior victima a fost preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, transmite ISU Arad.

Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul SAJ.

Polițitștii arădeni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.