Skip to main content

Vicepreşedintele AUR Timiş răspunde acuzaţiilor de traseism politic: Cei care vin aici, nu vin la masa pusă

Numărul celor care se grupează în jurul lui George Simion, în perspectiva anului 2024, când vor fi patru runde de alegeri, creşte de la o zi la alta.

Pe lângă atragerea de noi membri, conducerea AUR este preocupată şi de formarea de alianţe preelectorale, pentru a-şi asigura un rezultat cât mai bun.

Cea mai recentă alianţă, după cea cu Partidul Republican şi cea cu Alianţa Naţional Ţărănistă, a fost încheiată cu Partidul Forţa Identităţii Naţionale.

„Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină. Drumul de anul viitor spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură. Vom avea în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge”, spune Patricia Mărcuț, vicepreşedintele AUR Timiş.

Aceasta răspunde şi acuzaţiilor de traseism politic, în contextul în care mulţi politicieni care au trecut pe la alte partide, acum şi-au făcut loc în AUR.

Mărcuţ spune că pe principiul “scopul scuză mijloacele”, politica AUR este de a obţine cât mai multe mandate de parlamentar, astfel că orice mebru acre aduce voturi este binevenit.

“Toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forțele care au condus România să fie înlăturate democratic de la putere. Dacă pot pleca parlamentari racolați de alte partide, racolăm și noi, ba chiar mai mulți. Ținta e să avem 50 de deputați ca să putem contesta actele legislative dăunătoare pentru români la Curtea Constituțională și să depunem moțiuni simple împotriva actualului guvern trădător. Număr actual de membri ai parlamentului nu ne permite să facem aceste demersuri”, a mai spus Mărcuţ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.