Skip to main content

Vicepreşedintele AUR Timiş răspunde acuzaţiilor de traseism politic: Cei care vin aici, nu vin la masa pusă

Numărul celor care se grupează în jurul lui George Simion, în perspectiva anului 2024, când vor fi patru runde de alegeri, creşte de la o zi la alta.

Pe lângă atragerea de noi membri, conducerea AUR este preocupată şi de formarea de alianţe preelectorale, pentru a-şi asigura un rezultat cât mai bun.

Cea mai recentă alianţă, după cea cu Partidul Republican şi cea cu Alianţa Naţional Ţărănistă, a fost încheiată cu Partidul Forţa Identităţii Naţionale.

„Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină. Drumul de anul viitor spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură. Vom avea în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge”, spune Patricia Mărcuț, vicepreşedintele AUR Timiş.

Aceasta răspunde şi acuzaţiilor de traseism politic, în contextul în care mulţi politicieni care au trecut pe la alte partide, acum şi-au făcut loc în AUR.

Mărcuţ spune că pe principiul “scopul scuză mijloacele”, politica AUR este de a obţine cât mai multe mandate de parlamentar, astfel că orice mebru acre aduce voturi este binevenit.

“Toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forțele care au condus România să fie înlăturate democratic de la putere. Dacă pot pleca parlamentari racolați de alte partide, racolăm și noi, ba chiar mai mulți. Ținta e să avem 50 de deputați ca să putem contesta actele legislative dăunătoare pentru români la Curtea Constituțională și să depunem moțiuni simple împotriva actualului guvern trădător. Număr actual de membri ai parlamentului nu ne permite să facem aceste demersuri”, a mai spus Mărcuţ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.