Skip to main content

Veşti proaste pentru şoferi! S-a prelungit închiderea traficului rutier, în zona centrală a Timişoarei

Continuă haosul provocat de închiderea circulaţiei în zona central a Timişoarei, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare.

CITEŞTE ŞI: Ovidiu Sîrbu (ALDE) și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Pentru că muncitorii nu s-au încadrat în termenul initial, reprezentanţii primăriei au decis prelungirea restricţiilor rutiere.

Astfel, strada Michelangelo, respectiv pe bd. Ion.C. Brătianu, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, va rămâne închisă până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 septembrie.

Prelungirea acestei restricţii este necesară pentru turnarea stratului de uzură.

Alte două străzi din zona centrală vor fi închise complet în de sâmătă dimineaţa până duminică dimineaţa.

CITEŞTE ŞI: Andreea Voica, Stana Stepanescu, Ramona Viţa şi mulţi alţii, la Ruga Timişoarei! Vezi aici programul complet

“Totodată, în vederea realizării lucrărilor de asfaltare,  Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a relaţiei de dreapta de pe bd. Ion.C. Brătianu spre Piaţa Iancu Huniade şi respectiv a str. 20 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piaţa Iancu Huniade şi bd. C.D.Loga, în perioada 07.09.2019 (începând cu ora 07,00) – 08.09.2019 (până la ora 07,00)”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

sursa foto: facebok / Corneliu N. Vaida

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.