Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu (ALDE) și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoreanul Ovidiu Sîrbu și-a dat ieri demisia din funcția pe care o deținea în cadrul Ministerului Transporturilor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Voica, Stana Stepanescu, Ramona Viţa şi mulţi alţii, la Ruga Timişoarei! Vezi aici programul complet

Ovidiu Sîrbu a fost numit în iulie anul trecut secretar de stat la Transporturi, în Guvernul condus de PSD-ALDE.

După ruperea alianței politice, Sîrbu a ales să-și dea demisia din funcție.

Am încheiat o etapă foarte importantă din viața mea. În perioada iulie 2018 - septembrie 2019, am fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, unde mi-am dedicat timpul și priceperea mea pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de infrastructură din domeniile: rutier, feroviar, aerian și naval. Pe perioada mandatului, am semnat autorizații de construire pentru investițiile aferente infrastructurii din domeniile rutier, feroviar, aerian și naval, valoarea totală a lucrărilor depășind 2 miliarde de euro. Prin colaborare și efort constructiv, folosind experiența profesională, managerială și împreună cu echipa și colegii din Ministerul Transporturilor, pe care i-am coordonat, am reușit să ne atingem obiectivele. Mi-am depus demisia din funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor în urma deciziei partidului de a ieși de la guvernare. Mulțumesc echipei din cadrul Ministerului Transporturilor pentru suportul pe care mi l-au acordat în toată această perioadă!”, a explicat Ovidiu Sîrbu printr-o postare pe facebook.

CITEȘTE ȘI: Senatorul PSD, Adrian Diaconu: Nicolae Robu se inspiră din Pildele lui Solomon

Ovidiu Sîrbu a ținut să sublinieze și câteva dintre realizările sale, din funcția deținută, și anume demararea următoarelor proiecte: realizarea Centurii de Sud a Timișorei, Planul Urbanistic General al Timișoarei - legătura Aeroport Traian Vuia - Gara de Nord Timișoara; Autostrada A1 Timișoara-Arad - Drum de legătură 69 (Sânandrei); Aeroport Traian Vuia Timișoara - modernizare, dezvoltare terminal plecări curse externe; Canal navigabil Bega - proiect ridicarea clasei navigabile, studiu hidrografic, dragare 44 km ai râului Bega; Spitalul CF Timișoara - modernizare și renovare sau Gara de Nord Timișoara - reabilitare și modernizare.

Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 16:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login