Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu (ALDE) și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoreanul Ovidiu Sîrbu și-a dat ieri demisia din funcția pe care o deținea în cadrul Ministerului Transporturilor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Voica, Stana Stepanescu, Ramona Viţa şi mulţi alţii, la Ruga Timişoarei! Vezi aici programul complet

Ovidiu Sîrbu a fost numit în iulie anul trecut secretar de stat la Transporturi, în Guvernul condus de PSD-ALDE.

După ruperea alianței politice, Sîrbu a ales să-și dea demisia din funcție.

Am încheiat o etapă foarte importantă din viața mea. În perioada iulie 2018 - septembrie 2019, am fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, unde mi-am dedicat timpul și priceperea mea pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de infrastructură din domeniile: rutier, feroviar, aerian și naval. Pe perioada mandatului, am semnat autorizații de construire pentru investițiile aferente infrastructurii din domeniile rutier, feroviar, aerian și naval, valoarea totală a lucrărilor depășind 2 miliarde de euro. Prin colaborare și efort constructiv, folosind experiența profesională, managerială și împreună cu echipa și colegii din Ministerul Transporturilor, pe care i-am coordonat, am reușit să ne atingem obiectivele. Mi-am depus demisia din funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor în urma deciziei partidului de a ieși de la guvernare. Mulțumesc echipei din cadrul Ministerului Transporturilor pentru suportul pe care mi l-au acordat în toată această perioadă!”, a explicat Ovidiu Sîrbu printr-o postare pe facebook.

CITEȘTE ȘI: Senatorul PSD, Adrian Diaconu: Nicolae Robu se inspiră din Pildele lui Solomon

Ovidiu Sîrbu a ținut să sublinieze și câteva dintre realizările sale, din funcția deținută, și anume demararea următoarelor proiecte: realizarea Centurii de Sud a Timișorei, Planul Urbanistic General al Timișoarei - legătura Aeroport Traian Vuia - Gara de Nord Timișoara; Autostrada A1 Timișoara-Arad - Drum de legătură 69 (Sânandrei); Aeroport Traian Vuia Timișoara - modernizare, dezvoltare terminal plecări curse externe; Canal navigabil Bega - proiect ridicarea clasei navigabile, studiu hidrografic, dragare 44 km ai râului Bega; Spitalul CF Timișoara - modernizare și renovare sau Gara de Nord Timișoara - reabilitare și modernizare.

Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 16:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login