Skip to main content

Vești bune pentru timișorenii din zona Girocului! Zeci de locuri de parcare, spații verzi și alei, amenajate în locul unui teren dezafectat!

Un teren dezafectat din zona Girocului, care a fost plin cu ruine ale unor clădiri s-a transformat complet! Au fost amenajate locuri de parcare, dar și spații verzi.

Cele 86 de noi locuri de parcare, de la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului, pot fi folosite începând de astăzi.

Parcarea a fost realizată cu dale înierbate, permeabile, de beton pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și este prevăzută cu sistem de iluminat. Căile de acces în parcare și în interiorul parcării au fost realizate din mixtură asfaltică.

În perioada imediat următoare, vor fi plantați 27 de arbori mari care vor asigura umbră pentru zona de parcare. Pentru plantarea arborilor  – stejar, acer, frasin și liquidambar – accesul în parcare va fi restricționat temporar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.