Skip to main content

Veste bună! Aproape 3 milioane de euro, pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean Timişoara

514 milioane de lei plus TVA este valoarea investiţiilor care se vor face în perioada următoare, la cele 55 de ambulatorii din ţară, care au avut proiecte eligibile pentru finanţare prin PNRR.

Printre acestea se numără şi cel de la Spitalul Judeţean Timişoara, care a depus anul trecut, două proiecte de modernizare.

Unul dintre acestea este câştigător, urmând ca în primăvară să înceapă lucrările de execuţie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Accident înfiorător, în care au fost implicate o maşină şi două tiruri! Intervine un elicopter SMURD

„Cele două proiecte vizau ambulatoriul integrat al spitalului și modalități pentru prevenirea și reducerea infecțiilor nosocomiale. Primul proiect este aprobat. Proiectul denumit „ Modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului integrat SCJUTimișoara”  a primit punctajul  85 și suma de 12, 277,162.42  lei din fonduri europene, sumă   la care se adaugă contribuția  CJ Timiș,  de 1, 282, 391 .72 lei,  aprobată de către președintele CJT Alin Nica”, transmite Spitalul Judeţean Timişoara.

Banii europeni nerambursabili vor fi utilizați pentru înființarea, reabilitarea, extinderea sau dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță a ambulatoriilor de specialitate.

“Este o reală surpriză și mare bucurie.   Ambulatoriul spitalului va primi astfel aparatură de înaltă performanță și,  foarte important, vom readuce asistența medicală din ambulatoriul sportiv și din cel studențesc la parametrii pe care îi merită Timișoara:  asistență medicală performantă și dotare de excepție”, spune  Andreea Rață, coordonatorul Unității de implementare proiecte din cadrul SCJUT.

CITEŞTE ŞI: Afaceri cu câini şi pisici fără stăpân! Sute de animale de companie, exportate ilegal din România

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.