Skip to main content

UVT a obținut fonduri europene pentru achiziția unor aparate pentru limitarea răspândirii COVID!

Proiect european derulat de Univesitatea de Vest din Timișoara, în contextul pandemiei de coronavirus.

UVT anunță demararea proiectului cu titlul ”Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timișoara în contextul SARS-COV-2” – ID 143325, proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, în cadrul apelului de proiecte POIM/964/10/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

CITEȘTE ȘI: Pasarela pietonală Gelu-Crizantemelor va fi reabilitată! Lucrările vor dura șase luni

Proiectul se derulează pe o perioadă de 22 luni, noiembrie 2020 – august 2022, demararea proiectului fiind considerată data începerii procedurii de achiziție de aparatură destinată diminuării riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2.

Obiectivul general al proiectului constă în asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educație universitară, prin dotarea Universității de Vest din Timișoara cu aparatură destinată dezinfecției și sterilizării aerului de tipul nebulizatoarelor.

Prin implementarea proiectului, 23 de locații din cadrul Universității de Vest din Timișoara vor fi dotate cu echipamente și aparatură tehnologică de ultimă generație, printre care: terminale de acces și control, încorporate cu recunoaștere facială și detectoare de temperatura, sisteme de control acces pe baza de termoscanare, porți de dezinfecție cu sistem de pulverizare pentru trafic intens precum și nebulizatoare/atomizoare pentru dezinfecția și sterilizarea aerului.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.203.275,43 lei și reprezintă finanțare 100% nerambursabilă.

CITEȘTE ȘI: Lolici Goran Dejan, student al Universității de Vest din Timișoara, premiat la Concursul Național de Contrabas Performant!

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune, Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Cofinanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.