Skip to main content

Urmărire spectaculoasă, în trafic! Un şofer a izbit în plin, maşina de poliţie, în încercarea de a scăpa

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă desprinsă parcă din filmele de acţiune, după ce unul dintre şoferi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Deva, unde agenţii desfăşurau o acţiune de verificare a conducătorilor auto.

În momentul în care unul dintre şoferi a refuzat să tragă pe dreapta, poliţiştii au pornit în urmărirea lui, iar acesta a provocat un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

CITEŞTE ŞI: Atac dur, la adresa lui Alin Nica! Viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău îl acuză pre preşedintele CJT că ratează cel mai important proiect al mandatului

Mai exact, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două maşini parcate pe marginea drumului.

Agenţii au profitat de ocazie şi au încercat să îl blocheze cu maşina de poliţie, însă şoferul a dat cu spatele şi a lovit autospeciala.

„La intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Bejan, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției și a acroșat două autoturisme parcate pe partea stângă a sensului de mers. Autospeciala de poliție a oprit în spatele autoturismului, moment în care conducătorul auto, în încercarea de a se sustrage controlului, a cuplat marșalierul autoturismului și s-a deplasat cu spatele, lovind autospeciala de poliție„, transmite IPJ Hunedoara.

În cele din urmă, şoferul a fost imobilizat de poliţişti şi dus la audieri, iar maşina a fost atent verificată.

Aşa au decoperit oamenii legii că tânărul de 24 de ani avea în autoturism o substanţă care, din primele informaţii pare a fi cannabis.

Şoferul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice care urmează să arate dacă era băut sau drogat.

CITEŞTE ŞI: Ca-n vestul sălbatic! Sute de tâlhării în plină stradă şi aproape o mie de scandaluri la care au intervenit poliţiştii din Timiş

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.