Skip to main content

Urmărire ca în filme, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un grup de migranţi înghesuiţi într-un microbuz

O acţiune de rutină, pentru combaterea traficului de migranţi, a culminat în momentul în care, şoferul unui microbuz a refuzat să oprească, la semnalele poliţiştilor de frontieră.

S-a întâmplat în comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, iar oamenii legii au pornit imediat, în urmărirea vehicolului.

După câţiva kilometri, au observat microbuzul pe câmp, iar în timpul verificărilor, au găsit 21 de cetăţeni străini.

CITEŞTE ŞI: Se opreşte apa, pentru spălarea reţelei de distribuţie! Anunţul Aquatim, privind întreruperile de astăzi

Microbuzul în care erau înghesuiţi cei 21 de oameni era înmatriculat în Serbia, iar şoferul a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru trafic de migranţi.

Aceeaşi soartă a avut-o şi un lituanian, care a fost prins la volanul unui microbuz înmatriculat în Norvegia şi care, de asemenea, era plin cu transfugi.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiș în cooperare cu Secția 12 a Poliției Rurale Timișoara, au oprit pentru control pe DJ 692, un microbuz înmatriculat în Norvegia, la volanul căruia se afla un cetățean lituanian în vârstă de 32 de ani. În urma controlului efectuat asupra microbuzului au fost depistați în compartimentul de marfă 24 de cetățeni străini”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Cei 45 de migranţi descoperiţi în cele două microbuze au vârste între 22 şi 50 de ani şi privin din Bangladesh, India şi Maroc.

Toţi au intrat legal înRomânia, unde aveau şi vize de angajare, însă îşi doreau să ajungă în ţări din vestul Europei.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.