Skip to main content

Universitatea de Vest, distinsă cu Titlul și Diploma Onorifică de Excelență pentru contribuția la programul Timișoara 2023!

Universitatea de Vest din Timișoara, recompensată pentru contribuția la programul Timișoara 2023!

Universitatea de Vest din Timișoara a primit vizita lui Sever Avram, Coordonator General CIO SUERD Jean BART/ Reprezentanța World Center for Excellence of Destinations – CED, c/o Centrul Dunăre-Marea Neagră ”HENRI NEGRESCO” în sprijinul Alianței Naționale OMD.

Acesta a fost întâmpinat de prorectorul UVT, Mădălin Bunoiu, căruia i-a fost înmânată Diploma Onorifică de Excelență în semn de recunoaștere pentru rolul Universității de Vest din Timișoara, catalizator central al sistemului academic, al transformării educației în Banatul istoric, al inițiativelor, acțiunilor și inovării în cele mai diverse domenii. Acordarea distincției subliniază contribuția excepțională a UVT la pregătirea cu succes a zonei metropolitane Timișoara ca viitoare Destinație de Ospitalitate Culturală și Turistică, recunoscută treptat pe plan internațional.

Distincția aniversară este atribuită prin consultare împreuna de cele două entități:

  • Catedra Internațională Onorific în sprijinul Strategiei UE a Regiunii Dunării ”Jean BART” (CIO-SUERD), prima platformă de internaționalizare a educației în România, aplicând conceptul de Lifelong Learning, fondată în anul 2012 de către Fundația EUROLINK – Casa Europei, Membră Afiliată EUNET – European Network for Education and Training cu amabilul sprijin și în parteneriat cu Academia Română și
  • Reprezentanța Regiunii Bazinului Dunăre – Marea Neagră a World Center for Excellence of Destinations – CED.travel (Montreal, membră afiliată UNWTO), rețea în spiritul promovării standardelor, metodologiei și criteriilor Programului de Certificare SMED Lab.

Așa cum s-a subliniat în dialogul care a avut loc odată cu conferirea pentru UVT a Titlului și Diplomei Onorifice de Excelență, adoptarea sloganului „La UVT, Cultura este Capitală!” a reușit să călăuzească sistematic și cu minuțiozitate numeroasele conferințe, dezbateri, expoziții, alte activități de cercetare, dezvoltare, inovare și formare de tip Lifelong Learning, promovate cu asiduitate și recomandate atât de UNESCO, cât și de Consiliul UE și Comisia Europeană, cu predilecție în ultimii ani.

Rezultatele nu au întârziat să apară, fiind de așteptat un bilanț de succes al implicării UVT în cadrul programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, fapt care a îndreptățit acordarea acestui Titlu și a Diplomei Onorifice de Excelență.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.