Skip to main content

Femeie dispărută fără urmă, de trei zile! Iubitul acesteia a alertat autoritățile

Polițiștii din vestul țării sunt în alertă după ce o femeie de 28 de ani a dispărut fără urmă.

Ieri dimineață, iubitul femeii, un bărbat de 44 de ani din localitatea Bărnișca, județul Hunedoara, a anunțat Poliția că nu mai poate lua legătura cu aceasta. Ultima dată, tânăra a fost văzută pe raza localității Nădășia.

La data de 04 octombrie 2023, ora 07:58, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 44 ani din localitatea Brănișca, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în data de 03.10.2023, în jurul orei 05:30, concubina acestuia, COVACI FLORENTINA, în vârstă de 28 ani, a plecat de pe raza localității Nădăștia, județul Hunedoara, fără a preciza unde se deplasează și fără a reuși să mai ia legătura telefonică cu aceasta. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională”, transmite IPJ Hunedoara.

La momentul plecării, femeia purta următoarele articole de vestimentație: o bluză de culoare gri, vestă de culoare negru, pantaloni de culoare negru cu o dungă albă pe margini și pantofi sport de culoare albă.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.