Skip to main content

Unic în România! Uite ce cool arată cantina unui liceu din Timişoara! Parcă ar fi din filme

Elevii şi profesorii de la Liceul Pedagogic din Timişoara spun “Adio!” locului cenuşiu de servit masa.

Cantina clasică s-a schimbat la faţă, iar acum arată ca un local cochet dintr-o capitală europeană.

CITEŞTE ŞI: FOTO Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Timişoara! S-a încins Hora Unirii!

Conducerea Liceului a decis să renoveze şi să reamenajeze întregul spaţiu, după un concept occidental, menit să corespundă cerințelor moderne de: organizare ergonomică a spațiului, de alimentație sănătoasă dar și nevoii de socializare.

“Astfel, PEDA FRESH CORNER poate găzdui aproximativ 70 de persoane și oferă un meniu variat și echilibrat, gândit de un nutriționist, pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiiilor, dar și pentru a-i ajuta să se concentreze la școală. Atât elevii cât și personalul școlii pot servi produse sănătoase și delicioase preparate de noi (salate, sandwichuri calde sau reci, budincă de chia, fresh de protocale, ceai, etc.) într-un ambient asemănător unui food court în condiții de igienă maximă pornind chiar de la modul de plată și anume doar cu cardul”, anunţă Claudia Muntean, dicretorul Colegiului Naţional Pedagogic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.