Skip to main content

Undă verde pentru organizarea de evenimente la Centrul Multifuncțional Bastion

Operatorii culturali interesați să organizeze, anul viitor, evenimente la Centrul Multifuncțional Bastion pot depune cereri în acest sens.

Formularele de înscriere se pot depune până pe data de 21 decembrie, urmând ca o comisie mixtă din cadrul CJT să le evalueze.

Formularul de înscriere completat conform cerințelor vor fi trimise la adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro. Informații suplimentare se pot obține atât prin e-mail cât și la numărul de telefon 0730 062 085.

CITEŞTE ŞI: Dubla măsură a primarului Fritz! Face plângere penală pentru o construcţie similară cu a colegei de partid, Aida Szilagyi, pe care se face că nu o vede

În cadrul Centrului se pot desfășura activități din arii tematice precum: arte vizuale (film, pictură, sculptură, arte decorative, foto/video, multimedia etc.), artele spectacolului (teatru, dans, muzică etc.), patrimoniu cultural și turism (tradiții, obiceiuri, muzică și dans popular, meșteșuguri tradiționale, artă culinară tradițională etc.), educație și mediere culturală (manifestată prin activități de tip expozițional, festival, lansare de carte, conferințe etc.).

“Evenimentele desfășurate în incinta Centrului Multifuncțional Bastion urmăresc creșterea numărului de vizitatori, atât din rândul locuitorilor din Timișoara, cât și din cel al turiștilor români sau din străinătate. Totodată se are în vedere diversificarea ofertei culturale la nivelul județului Timiș și transformarea Complexului Bastion Theresia într-un punct de reper cultural și turistic”, transmite Consiliul Judeţean Timiş.

Cunoscut anterior ca Zambara, acest spaţiu a beneficiat de ample lucrări de amenajare și dotare, care l-au transformat într-unul dintre cele mai atrăgătoare și ofertante spații de evenimente din oraș.

CITEŞTE ŞI: TM2023, pe ultima sută de metri! Cei mai în vogă artiști ai momentului marchează închiderea oficială a anului Timişoara Capitală Culturală

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.