Skip to main content

Poliția, în alertă! Un adolescent de 16 ani, a fugit din spital, înaintea unui consult medical! Băiatul era internat într-un centru de plasament

Un adolescent de 16 ani a dispărut fără urmă, chiar înaintea unui control medical la spital.

Băiatul era internat în Centrul de Plasament Copii Deva, iar în cursul zilei de ieri era programat la un control medical la Spitalul Județean din oraș. Acesta a fost însoțit de o angajată a Centrului, însă chiar înainte să intre în cabinetul medical, tânărul a plecat într-o direcție necunoscută.

Imediat femeia care era cu el a alertat Poliția. Oamenii legii au început cercetările și încearcă să-l găsească pe băiat.

La data de 23 noiembrie 2023, în jurul orei 13:25, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Deva, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în data de 23.11.2023, ora 13:25, s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Deva, cu minorul DULANYI FLAVIUS-COSMIN, de 16 ani, care se afla internat în Centrul de Plasament Copii Deva, pentru efectuarea un consult clinic, iar în momentul în care așteptau consultul medical, minorul a plecat într-o direcție necunoscută, fără a fi cunoscut motivul plecării acestuia sau alte detalii despre locul în care acesta s-ar afla în prezent”, transmite IPJ Hunedoara.

Dulanyi Flaviu Cosmin (foto) era îmbrăcat cu jeans de culoare neagră, giacă de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră și are o înălțime de 1,65 metri.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, pentru depistarea adolescentului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii fac apel la cei care dețin informații utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.