Skip to main content

Un tată disperat! Fiul lui a plecat la muncă în Germania, iar de aproape 10 zile nu mai reușește să ia legătura cu el. Polițiștii fac cercetări

Un tânăr de 20 de ani, plecat la muncă în străinătate, a fost dat dispărut! Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Dispariția a fost sesizată ieri după amiază, de către tatăl său.

Conform bărbatului, fiul său a plecat în cursul lunii noiembrie 2022, fiul său în vârstă de 20 ani, din Orăștie, la muncă, în Germania, iar din data de 14 februarie, nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta, având telefonul mobil închis.

Pârva Ilie Alexandru are 20 de ani și prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,80 m, 67 kg., păr șaten, iar pe antebrațul drept are un tatuaj.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.