Skip to main content

Un tânăr de 25 de ani din Germania care făcea trafic internațional de droguri, capturat la Timișoara!

Polițiștii timișoreni au prins în flagrant un bărbat bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc.

CITEȘTE ȘI: [Foto] Un bătrân de 82 de ani, în comă după ce a intrat cu mașina într-un tir! I s-a deschis capota în mers

Conform polițiștilor, în cursul anului 2019, pe ruta Germania – România (Timişoara), ar fi acționat o grupare ce avea ca preocupări introducerea în țară de droguri de mare risc și traficul de droguri de mare risc, respectiv amfetamină. Astfel, în urma probelor administrate în cauză, a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, cetățean german, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul de 25 de ani ar fi dezvoltat o relație de tip furnizor-cumpărător cu un cetățean român, din Timișoara, în baza căreia i-ar fi livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantități de droguri de mare risc (amfetamină și cocaină).

Sumele de bani aferente cantităților de droguri ar fi fost plătite prin viramente bancare.

Ieri, 30 mai, cetățeanul german ar fi introdus în țară un kilogram de amfetamină, pentru a o comercializa colaboratorului său, cu suma de 4.750 de euro, fiind prins în flagrant delict în momentul realizării tranzacției.

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru locuitorii din Sânandrei, Covaci și Carani! De luni vor putea veni la Timișoara cu autobuzele STPT

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.