Un tânăr de 25 de ani din Germania care făcea trafic internațional de droguri, capturat la Timișoara!

Polițiștii timișoreni au prins în flagrant un bărbat bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc.

CITEȘTE ȘI: [Foto] Un bătrân de 82 de ani, în comă după ce a intrat cu mașina într-un tir! I s-a deschis capota în mers

Conform polițiștilor, în cursul anului 2019, pe ruta Germania – România (Timişoara), ar fi acționat o grupare ce avea ca preocupări introducerea în țară de droguri de mare risc și traficul de droguri de mare risc, respectiv amfetamină. Astfel, în urma probelor administrate în cauză, a fost identificat un bărbat, de 25 de ani, cetățean german, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul de 25 de ani ar fi dezvoltat o relație de tip furnizor-cumpărător cu un cetățean român, din Timișoara, în baza căreia i-ar fi livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantități de droguri de mare risc (amfetamină și cocaină).

Sumele de bani aferente cantităților de droguri ar fi fost plătite prin viramente bancare.

Ieri, 30 mai, cetățeanul german ar fi introdus în țară un kilogram de amfetamină, pentru a o comercializa colaboratorului său, cu suma de 4.750 de euro, fiind prins în flagrant delict în momentul realizării tranzacției.

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru locuitorii din Sânandrei, Covaci și Carani! De luni vor putea veni la Timișoara cu autobuzele STPT

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.