Skip to main content

Un tânăr de 18 ani din Timișoara a fost trimis în judecată, pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat, în plină stradă!

Tânărul de 18 din Timișoara care a înjunghiat un bărbat, în urma unui scandal în plină stradă, trimis în judecată!

Totul s-a petrecut în seara zilei de 16 iunie, în zona Lipovei din Timișoara, la o trecere de pietoni. Doi frați, care se aflau la acel moment în mașină, nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni unui grup de adolescenți. După mai multe înjurături și amenințări, cei doi frați au coborât pentru a le da o lecție acestora. Unul dintre băieți a scos atunci un cuțit și l-a atacat pe adolescentul de 19 ani.

Acesta a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale mai bine de o lună.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a tânărului, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă la omor.

În fapt, s-a reținut că în data de 16.06.2023, în jurul orei 21:40, într-o parcare auto din municipiul Timișoara, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul ar fi încercat să lovească persoana vătămată cu cuțitul, la nivelul umărului stâng, fără a produce leziuni, apoi i-ar fi aplicat cu același cuțit o singură lovitură la nivelul hemitoracelui stâng, producându-i leziuni traumatice care au necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.