Skip to main content

Un tânăr albanez, dispărut de aproape o săptămână! Familia acestuia se teme de ce e mai rău și a cerut ajutorul autorităților din România

Un tânăr de 24 de ani, originar din Albania, cu rezidență în România, a dispărut fără urmă, de aproape o săptămână.

Familia acestuia, din Albania, nu a reușit să mai ia legătura cu el încă din 1 decembrie.

În data de 3 decembrie, Poliția din Oradea a fost alertată de membrii familiei cu privire la dispariția tânărului.

Polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui tânăr de 24 de ani, din Albania, rezident în municipiul Oradea, HOXHA GERI – că, din data de 1 decembrie a.c., nu a mai putut lua legătura telefonic cu acesta”, transmite IPJ Bihor.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 120 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru.

Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data plecării de la domiciliu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.