Skip to main content

Un tânăr albanez, dispărut de aproape o săptămână! Familia acestuia se teme de ce e mai rău și a cerut ajutorul autorităților din România

Un tânăr de 24 de ani, originar din Albania, cu rezidență în România, a dispărut fără urmă, de aproape o săptămână.

Familia acestuia, din Albania, nu a reușit să mai ia legătura cu el încă din 1 decembrie.

În data de 3 decembrie, Poliția din Oradea a fost alertată de membrii familiei cu privire la dispariția tânărului.

Polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui tânăr de 24 de ani, din Albania, rezident în municipiul Oradea, HOXHA GERI – că, din data de 1 decembrie a.c., nu a mai putut lua legătura telefonic cu acesta”, transmite IPJ Bihor.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 120 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru.

Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data plecării de la domiciliu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.