Skip to main content

Un nou spațiu drop off, în zona Girocului, pentru ca părinții să-și lase copiii în siguranță la grădiniță!

Municipalitatea a amenajat un nou punct drop off, unde părinții pot staționa până la 5 minute, pentru a lăsa copiii la grădiniță fără a bloca traficul în zonă.

După proiectele pilot de la școlile gimnaziale 2 și 7, Primăria a amenajat un nou spațiu pentru a crește siguranța copiilor și pentru a reduce blocajele în trafic la orele la care părinții își lasă micuții la unitățile de învățământ.

Odată cu asfaltarea străzii Brăiloiu, la grădinița PP 32 a fost amenajată o zonă specială unde părinții pot staționa pentru a lăsa copiii la grădiniță fără a bloca traficul rutier.

Pe durata zilei, locurile de staționare pot fi folosite de către locuitorii din zonă, fiind montate indicatoare în acest sens.

Tot pentru a spori siguranța, trecerea de pietoni din zona grădiniței PP 32 este marcată cu culoare roșie și este supraînălțată.

În această perioadă, Primăria Timișoara continuă investițiile în zona Girocului, unde a transformat un teren plin cu ruine ale unor clădiri în parcare 86 de locuri, la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului. Astfel, strada Constantin Brăiloiu a fost asfaltată, între strada Martir Ioan Stanciu și strada Ioan Mureșan. Totodată, Societatea de Drumuri Municipale reface trotuarele pe strada Cosminului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.