Skip to main content

Și-a văzut moartea cu ochii! Femeie, transportată de urgență la spital, după ce s-a răsturnat cu o camionetă

Accident grav pe o șosea din Timiș! O autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Totul s-a petrecut cu puțin timp în urmă, când, o femeie în vârstă de 34 de ani, care conducea o camionetă dinspre Deta spre Ghilad, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat, în afara carosabilului.

În urma impactului, femeia a fost rănită iar ulterior a fost transportată la spital, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

Acum, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.