Skip to main content

Un nou scandal, la Dumbrăviţa! Ca un adevărat dictator, primarul a schimbat programul unui Centru, fără să se consulte cu nimeni

Epopeea Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa este tot mai departe de finalizare, deşi instituţia a fost într-un final redeschisă.

Acuzat de părinţi, angajaţi şi o parte a consilierilor locali că vrea să pună lacătul pe acest Centru, primarul dovedeşte încă o dată, că într-adevăr acesta este obiectivul lui.

CITEŞTE ŞI: Două victime, după un impact violent în care au fost implicate două maşini

Acum a dat o decizie prin care impune Centrului de Zi să funcţioneze de la ora 11:00 la ora 19:00.

Acest program este criticat atât de părinţi cât şi de angajaţi, care au cerut ajutorul Consiliului Local.

“Trebuie să deblocăm această situație neplăcută. Majoritatea părinților lucrează de la ora 8.00, cel târziu 9.00. Ce vor ei cu copiii până la ora 11.00? Îi duc la locul de muncă? Este absurd”, spune consilierul local PNL, Liviu Popescu.

Programul îi descurajează pe părinţi să îşi înscrie copiii la Centru, dar şi pe angajaţi să îşi continue activitatea.

Mulţi dintre ei sunt navetişti şi orarul impus de primar le crează problem legate de transport.

“Eu am o petiție semnată de părinți și angajații Centrului, prin care ne roagă să stabilim un program normal, de la ora 8.00 la ora18.00, un program care să satisfacă nevoile lor. Am dat citire scrisorii pe care părinții și angajații au scris-o domnului primar, dar din păcate domnul Bugarin a părăsit ședința motivând că trebuie să viziteze un simpozion”, declară consilierul local Alina Sperlea.

Centrul de Zi din Dumbrăviţa oferă servicii pentru copiii cu dizabilităţi şi pentru cei care provin din familii nevoiaşe.

CITEŞTE ŞI: Concert Analia Selis, în Piaţa Traian. Nu rata o seară de tango interbelic

Problemele au apărut în urmă cu un an, când primarul a tras de timp pentru obţinerea avizului de funcţionare, iar Centrul a fost închis.

Apoi, a pus beţe în roate celor care încercau să depună documentele necesare redeschiderii centrului.

Acum impune, fără a se consulta cu nimeni, un program ilogic, care nu există la nicio altă instituţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.