Skip to main content

Un nou carnagiu în Serbia! Opt oameni au fost ucişi, după ce un tânăr a tras mai multe focuri de armă

Cel puțin opt persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite, la doar o zi după atacul sângeros de la o şcoală din centrul Balgradului, unde un elev a ucis opt copii şi un paznic.

De această dată, atacatorul, un tânăr de 21 de ani, a deschis focul într-o localitate aflată la aproximativ 60 de kilometri distanţă de capitala Serbiei.

A folosit o armă automată pe care o furase de la tatăl său, la fel cum a procedat şi elevul de 13 ani care şi-a masacrat colegii.

CITEŞTE ŞI: Totul despre Ciprian Porumbescu! Muzeul Naţional al Banatului îl omagiază pe marele compozitor, printr-o expoziţie de excepţie

Atacatorul de 21 de ani a fost căutat toată noaptea de poliţişti, care au încercuit zona în care bănuiau că se ascunde.

În urmă cu puţin timp l-au capturat în localitatea Kragujevac, la aproximativ 60 de kilometri depărtare de locul faptei.

Conform presei din Serbia, printre persoanele ucise se numără şi un poliţist şi sora acestuia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.