Skip to main content

Aviz iubitorilor de câini! La Giarmata, vin în acest weekend cele mai frumoase exemplare de Ciobănesc German

Timp de două zile, comuna Girmata, de lângă Timişoara, este gazda unui adevărar regal al ciobănescului German.

Pe 5 şi 6 maim cei mai frumoși, deştepţi și aranjaţi câini vor încerca să atragă atenţia publicui şi a jurului, în cadrul conrsului de profil, care va avea loc pe stadionul din localitate.

„Cele mai frumoase examplare ale acestei rase canine se vor întrece într-un concurs de frumusețe, sâmbătă, de la ora 09:30, pe stadionul din Giarmata. Vă invit și pe dumneavoastră să admirăm frumusețea și talentul acestor câini„, transmite primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu.

Ziua de sâmbătă este dedicată competiţiei propriu-zise, iar duminică va avea loc examenul de selecţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.