Skip to main content

Un microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident, pe o șosea din Timiș! Traficul este blocat

Accident grav pe una dintre cele mai circulate șosele din județ! Două microbuze s-au ciocnit frontal.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe DN 68A, pe raza localității Coșava. În total nouă persoane au fost implicate.

Unul dintre microbuze este de transport persoane și celălalt este de transport marfă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe, dar și polițiști.

În urma impactului două persoane au fost rănite și primesc îngrijiri chiar la fața locului.

A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției 6 subofițeri cu o autospeciala de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. La fața locului intervine o ambulanță S.A.J cu medic. În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă, in care se afla doar conducătorul, și un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 persoane. În urma evenimentului au rezultat 2 victime (un bărbat și o femeie), conștiente și cooperante, ambele din microbuzul de transport persoane. Acestea primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului”, transmite ISU Timiș.

Traficul rutier este blocat în momentul de față.

Polițiștii timișeni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.