Skip to main content

Flăcări uriaşe, la Timişoara, la hala unei fabrici! Zeci de oameni, evacuaţi în miez de noapte!

Mobilizare uriaşă de pompieri, la locul unui incendiu, care a izbucnit azi-noapte, în zona Şagului-Freidorf din Timişoara, la o hală în care erau muncitori.

Este vorba despre hala unei fabrici de pe strada Ovidiu Cotruş, în care se vopsesc piese pentru maşini, iar la sosirea echipelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent, pe o suprafaţa de 2.000 metri pătraţi.

CITEŞTE ŞI: Un microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident, pe o șosea din Timiș! Traficul este blocat

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, toţi mincitorii reuşind să iasă la timp din hala cuprinsă de flăcări.

„La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică și trei ambulanțe SMURD, dintre care, una cu medic. În sprijin intervin pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un container de stingere, o autoscară mecanică și un echipaj CBRN. Aproximativ 40 angajați s-au autoevacuat„, transmite ISU Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.