Skip to main content

Un bărbat împușcat în cap, găsit lângă mașină! Polițiștii au început o anchetă

Polițiștii au fost sesizați seara trecută că pe raza localității bihorene Voivozi, în apropierea cimitirului, a fost găsit un bărbat decedat, în spatele unui autoturism. Acesta era împușcat în cap.

La fața locului au ajuns polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. La scurt timp, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor.

Polițiștii au mai descoperit la fața locului o armă de vânătoare și cartușe aferente, bărbatul fiind deținător legal al armei respective.

Conform anchetatorilor nu există suspiciuni ca bărbatul decedat să fi fost victima vreunei infracțiuni. Deocamdată nu se știe însă, dacă a fost un accident sau bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment”, transmite IPJ Bihor.

Bărbatul era asistent la Spitalul Municipal din Marghita.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.