Skip to main content

Reacţie dură a Primăriei Timişoara, la adresa consilierilor locali care spun că nu au fost invitaţi la deschiderea TM2023! Sunt acuzaţi că fac jocuri politice

După ce mai mulţi consilieri locali din Timişoara au declarat, pentru Sursa de Vest că nu au primit invitaţii pentru ceremonia de gală care va marca deschiderea TM2023, purtătorul de cuvânt al Primăriei îi contrazice.

Bogdan Marta susţine că au fost trimise mailuri către toţi aleştii judeţeni şi locali, iar pentru aceştia din urmă există şi dovezi, dat fiind faptul că mailurile lor sunt pe serverul care găzduieşte site-ul Primăriei.

CITEŞTE ŞI: Scandalul participării la deschiderea TM2023 continuă! Nici consilierii locali nu au primit invitaţii

„Invitaţiile pentru consilierii locali și județeni la evenimentul de la Palatul Culturii au fost transmise pe mailurile oficiale de serviciu încă din data de 18 ianuarie, cu rugămintea ca aceștia să confirme participarea până în data de 25 ianuarie. Precizăm că este vorba despre aceleași adrese de mail folosite și în comunicarea cu cetățenii care i-au ales. Tocmai pentru ca unii dintre aceștia fie nu au făcut un minim efort de a citi aceste mailuri, fie au uitat să raspundă, fiecare dintre cei aflați în aceste situații au fost contactați și telefonic pentru a confirma și verbal dacă doresc să participe sau nu”, declară Bogdan Marta, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara.

Acesta mai spune că cei care susţin contrariul nu fac altceva decât să păteze imaginea evenimentului şi implicit a oraşului.

„Constatăm cu regret faptul că acum tocmai aceștia încearcă să transforme un eveniment emblematic pentru Timișoara într-o dispută politică, iar Primăria Municipiului Timișoara nu se va lăsa angrenată în aceste conflicte create artificial de către cei care doresc să aducă doar deservicii grave de imagine întregului oraș distorsionând adevărul. Preferăm să ne concentrăm eforturile pentru a oferi un eveniment de calitate tuturor timișorenilor și numeroșilor vizitatori, în weekendul care urmează. Din punctul nostru de vedere, odată cu confirmarea verbală a participării celor care doresc la evenimentul de la Palatul Culturii, considerăm subiectul unul închis”, a mai spus Marta.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.