Un bărbat de 48 de ani, găsit în propria locuință! Legiștii au stabilit că e vorba despre o crimă. Principalii suspecți sunt doi tineri de 18 ani

Doi tineri de 18 ani sunt suspecți într-un caz de crimă! Cei doi ar fi omorât un bărbat de 48 de ani.

Mai exact, seara trecută polițiștii hunedoreni au primit un apel prin 112 despre faptul că un bărbat a fost găsit mort în propria locuință. Inițiat polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă, însă după efectuarea necropsiei, s-a stabilit că bărbatul a fost omorât, fiind lovit cu un obiect dur.

Polțiștii au extins cercetările în acest caz, iar după mai multe investigații au ajuns la cei doi tineri din Petrila, care astăzi au și fost prezentați în fața magistraților.

La data de 04 iunie 2022, in jurul orei 21.15, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință, posibil de mai multe zile. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de omor. In urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022 (cauza decesului fiind violentă – lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei, au fost prezentați în această dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale”, transmite IPJ Hunedoara.

Investigațiile, în acest caz, au fost preluate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.