Skip to main content

Impact violent! Un motociclist și-a pierdut viața după ce a lovit în plin un autoturism pe care nu l-a mai putut evita

Un accident grav a avut loc astăzi pe raza localității Simeria, pe DN 66, la intersecția cu localitatea Tîmpa. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe direcția Călan – Simeria a intrat în coliziune cu o mașină care circula în fața sa. În urma impactului, motocislistul a rămas inconștient.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii din Simeria, iar acum se circulă alternativ pe un sens.

Din primele informații, se pare ca motociclistul, din județul Alba, nu mai putut evita impactul și a lovit autoturismul în partea stânga – spate, în momentul în care cel aflat la volan se încadrase pentru a vira stânga, spre localitatea Tampa.

Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți sa declare decesul motociclistului.

In cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.