Skip to main content

Un bărbat, chemat de urgență la Poliție, după ce a scos bani dintr-un bancomat!

Un bărbat a scos bani de la bancomat, după care s-a trezit că a fost chemat de urgență la sediul Poliției.

Surpriza a fost când a aflat că își uitase banii în bancomat, iar un polițist aflat în timpul liber i-a găsit. Bărbatul a fost chemat la sediul Poliției să își recupereze banii, o sumă de 2.000 de lei.

În data de 13 octombrie 2022, în jurul orei 07:50, un poliţist din cadrul Politie Municipiului Lupeni, care se afla în timpul liber, în fața unei unităţi bancare din Lupeni, intenționând să retragă numerar din ATM, a observat faptul că s-a deschis fanta de eliberare a bancnotelor și au fost eliberate mai multe bancnote (reprezentând în total 2.000 de lei)”, transmite IPJ Hunedoara.

Pentru că persoana care a scos banii nu se mai afla în zonă, poliţistul a luat banii şi chitanța, iar în urma verificărilor făcute cu sprijinul reprezentanților unităţii bancare, în scurt timp, a fost identificată persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Lupeni.

Polițiștii hunedoreni vin și cu o serie de recomandări, pentru ca cetății să nu fie victimele vreunei infracțiuni.

Pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni de furt sau tâlhărie comise în zona ATM-urilor, polițiștii vă recomandă să fiți prudenți în momentul în care efectuați operațiuni de retragere a unor sume de bani (eventual apelați la sprijinul unei persoane de încredere sau a reprezentantului unității bancare, care să vă asiste) și manipulați cu atenție banii, ferindu-vă de privirile indiscrete sau de invadarea spațiului personal de către indivizi care pot avea intenții infracționale”, mai transmit reprezentanții IPJ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.