Skip to main content

Peste 1.100 de joburi, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, organizată de AJOFM Timiș!

Aproape 1.000 de timișeni au participat astăzi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, organizată la Timișoara.

Organizarea Bursei reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele locurilor de muncă, pentru ca aceștia să își poată alege un job conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare.

Conform AJOFM Timiș, angajatorii au pus la dispoziția celor interesați, 1.173 locuri de munca vacante oferita de cei 57 de agenți economici participanți la eveniment, și anume 1.113 oferte locuri de munca pentru absolvenți cu studii medii și 60 oferte de locuri de muncă pentru absolvenți de studii superioare.

Persoanelor fără studii superioare le sunt oferite locuri de muncă în special în următoarele domenii de activitate: industia de automotive, comerţ, industria alimentară, HORECA, transporturi rutiere de mărfuri, etc.     

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite persoanelor cu studii superioare sunt pentru: comerţ, cercetare-dezvoltare în stiinţe naturale şi inginerie, industria software, industria de automotive, etc.

La acțiunea organizata  astăzi au participat 992 persoane, din care 742 absolvenți, fiind selectați în vederea încadrarii pe piața muncii 507 persoane.

Totodată la eveniment au participat și persoane refugiate din Ucraina, fiind selectate în vederea încadrarii în muncă 4 persoane.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.