Skip to main content

BUG Mafia, Grasu XXL și Mario Fresh au întreținut atmosfera în a doua seară la Flight Festival! Distracția continuă și astăzi

Încă o seară memorabilă la Flight! BUG Mafia, Grasu XXL, Mario Fresh, dar și mulți alți artiști au întreținut atmosfera la în cea de-a doua zi a festivalului!

În plus, pe lângă concertele live, participanții la festival au avut ocazia și să participe la workshopuri, dezbateri, expoziții de artă și proiecții de film.

Flight Festival a început vineri, iar cap de afiș a fost artistul britanic James Arthur. Însă atmosfera a fost vibrantă și când pe scentă au urcat Subcarpați, Mihail sau Phaiser.

Distracția continuă și în această seară, când pe scenă vor urca The Mono Jacks, Bosquito sau Deliric. Dar iată programul complet:

Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-ul oficial al Flight Festival. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.