Skip to main content

Un băiat de 15 ani, rănit grav în urma unui gest teribilist! S-a urcat, alături de un alt tânăt, pe capota unei mașini aflate în mers, care a lovit un copac

Accident grav, în care au fost implicați mai mulți tineri teribiliști.

Mai exact, un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism în zona Parcului Bărdet din Petroșani, a luat pe capotă, pentru o plimbare, doi prieteni. Când unul dintre ei, un băiat de 15 ani s-a dezechilibrat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac și i-a prins piciorul între autoturism și copac.

La data de 22 iunie 2024, în jurul orei 05:50, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism în zona parcului Brădet, din Petroșani și transporta pe capotă doi tineri, în momentul în care unul dintre tineri, un minor în vârstă de 15 ani, din Petroșani, s-a dezechilibrat, cel aflat la volan a pierdut controlul direcţiei și a lovit un copac, prinzând piciorul minorului respectiv între autoturism și copac. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a minorului”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.