Skip to main content

Un adolescent, rănit după ce a intrat cu motorul într-un copac! S-a ales și cu dosar penal pentru că nu avea nici permis iar motocicleta nu era înmatriculată

Un accident în care a fost implicată o motocicletă a avut loc astăzi, în Timiș. Un adolescent de 17 ani era cel care o conducea.

Într-o intersecție însă, în momentul în care a vrut să facă un viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un copac de marginea drumului.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că aceasta nu avea nici permis, iar motorul nu era înmatriculat.

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, a condus o motocicletă în localitatea Obad din județul Timiș, dinspre o stradă secundară, iar la intersecția cu o altă stradă secundară a efectuat virajul la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părții carosabile, rezultând rănirea acestuia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că motocicleta nu este înmatriculată, iar tânărul nu deține permis de conducere”, transmite IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.