Skip to main content

Nevasta lui Romeo Dunca, şeful CJ Caraş-Severin, a făcut prăpăd în faţa Prefecturii Timiş! A dărâmat un indicator şi s-a izbit de un copac

Poliţiştii din Timişoara au intervenit, în urmă cu puţin timp, la locul unui accident rutier, petrecut în faţa Palatului Administrativ.

Aici o şoferiţă care se deplasa dinspre centrul oraşului spre Piaţa Traian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO O lebădă rătăcită într-o zonă de case, salvată de pompieri și eliberată în mediul ei natural!

Maşina de teren a izbit un indicator rutier pe care l-a pus la pământ, apoi a intrat în plin într-un copac.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă maşina a fost serios avariată.

Femeia care a provocat accidentul este Valentyna Tymoshchuk, soţia lui Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

După cercetările la faţa locului, dat fiind că nimeni nu a fost rănit, accidentul a fost încadrat ca tamponare.

CITEŞTE ŞI: Cod galben de inundații, în Banat! Avertizarea hidrologilor e valabilă până duminică

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi familia lui par a fi urmăriţi de ghinion.

În a treia zi de Crăciun, Romeo Dunca a fost implicat într-un accident rutier în lanţ care s-a petrecut pe DN 6, în afara localităţii Căvăran.

Atunci, de vină a fost şoferul unui tir, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă, la volanul căreia era Dunca, iar la un moment dat a lovit-o, proiectând-o în alt autoturism.

La mijlocul lunii octombrie, fiul cel mic al preşedintelui CJ Caraş-Severin a lovit cu maşina un copil de 6, într-o zonă rezidenţială din Dumbrăviţa.

Din fericire, micuţul nu a suferit leziuni grave, însă pe numele şoferului a fost deschis atunci, un dosar penal pentru pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.