Skip to main content

Ultimul weekend de muzică şi teatru, în aer liber! Nu rata evenimentul WePerform din Parcul Copiilor și Piața Traian

Seria de evenimente a celei de-a treia ediții WePerform – Seri de muzică și teatru ajunge la ultimul weekend.

Producția evenimentelor face parte din proiectul La UVT, Cultura este Capitală! și este realizată de Fundația Universitatea de Vest, prin intermediul Facultății de Muzică și Teatru, a Facultății de Arte și Design și a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT.

Seria spectacolelor WePerform – Seri de muzică și teatru se va încheia în weekend-ul 24-25 prin două concerte ce se vor desfăura în Parcul Copiilor, respectiv în Piața Traian.

 Programul weekend-ului 24-25 iunie arată astfel:

 Sâmbătă, 24 iunie, Parcul Copiilor

ora 16:00 | Atelier muzical pentru copii facilitat de Iulia Lupaș și Alexandra Mahu

ora 17:00 | Percussion & Academica Brass II – concert de percuție și alămuri

Duminică, 25 iunie, Piața Traian

ora 16:00 | Atelier muzical pentru copii facilitat de Iulia Lupaș și Alexandra Mahu

ora 17:00 | Socratic Walk

ora 19:00 | The Romanian Flute Ensemble & Piano II – concert de flaut și pian

Atât spectacolele de teatru, cât și concertele de muzică clasică sunt realizate de studenții din ciclurile de licență, masterat și doctorat înscriși la Facultatea de Muzică și Teatru.

Mai multe informații despre programul WePerform din acest an, inclusiv modificări de locații și date, pot fi găsite și pe paginile de Facebook ale Facultății de Muzică și Teatru Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara și La UVT, Cultura este Capitală.

 WePerform – Seri de muzică și teatru este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, ca parte a programului cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.