Skip to main content

Ultimul meci al leilor din Banat, din Alpe Adria Cup, reprogramat pentru data de 20 februarie! Timișorenii se pregătesc acum să înfrunte Craiova

SCM Timișoara va disputa ultimul meci din sezonul regular al Alpe Adria Cup la 20 februarie. Este vorba despre partida cu formația slovenă Ilirija.

Jocul trebuia să aibă loc ieri, însă a fost amânat la solicitarea grupării slovene. Acum s-a stabilit și data disputării sale, marți, 20 februarie, dar încă nu se cunoaște ora.

Alb-violeții pregătesc prima deplasare din faza secundă a campionatului, cea de la Craiova. Ei vor întâlni SCMU Craiova sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă.

Cele două grupări fac parte din grupul de trei echipe aflate în fruntea grupei locurilor 11-18, cu câte 15 puncte:  SCM Timișoara, CSM Tg. Jiu și SCMU Craiova.

Ambele au obținut victorii în primele două etape: Timișoara a învins CSM Focșani (98-69) și CSM Petrolul Ploiești (89-75), meciuri jucate acasă, în vreme ce oltenii au avut două partide în deplasare, cu CSM Galați (75-74) și ABC Laguna București (75-48).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.