Skip to main content

Ultimele zile în care timișorenii își mai pot plăti taxele și impozitele fără penalități! Cei care achită dările integral pe anul 2024, beneficiază de o reducere de 10%

Au mai rămas câteva zile în care timișorenii pot beneficia de reducerea de 10% pentru plata cu anticipație, a impozitelor pe clădiri, terenuri sau pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an 2024.

Până acum, peste 110.000 de contribuabili, persoane fizice, aproximativ jumătate din numărul total, și-au achitat deja taxele. Până la data de 22 martie, au fost înregistrate următoarele sume din încasări:

  • 33.351.851 lei – impozit pe clădiri, 
  • 5.499.552 lei – impozit pe teren, 
  • 18.413.148 lei – impozit pe autoturisme. 

Plata impozitului pe clădiri, teren sau asupra mijloacelor de transport se poate face atât online, cât și fizic la casieriile din incinta sediului DFMT de pe strada Aristide Demetriade nr.1 (incinta Iulius Town) sau la oficiile poștale din oraș.

Programul cu publicul al Direcției Fiscale este luni – joi, orele 08:30 – 16.00 și vineri, orele 08:30 – 14.00.

Din totalul plătitorilor persoane fizice, aproximativ 50% și-au achitat dările, online.  

Pentru anul acesta, grila de impozitare a fost ajustată cu rata inflației de 13,8%. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.